• ma. jul 15th, 2024

Altermedica.be

Gezondheidsblog

De voordelen van tijgeroog edelstenen voor je mindset

DoorAdmin

jul 12, 2021

Ben je op zoek naar tijgeroog edelstenen? Dan weet je vaak al wat deze voor jou kunnen betekenen. Echter is nog niet iedereen bekend met de werking van de stenen. Deze opale geel- tot oranjebruine steen met glans kan namelijk jouw mindset aanzienlijk gaan verbeteren. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen. Echter zijn er ook nog een groot aantal voordelen aan te behalen. Zodra de werking ervan gaat werken, kun je er goed van profiteren en mogen deze edelstenen niet meer in jouw woning ontbreken.

Positiever in het leven met tijgeroog edelstenen

Tijgeroog edelstenen worden gezien als beschermende stenen. De steen kan de aandacht naar binnen richten en naar het grotere geheel. Je wordt als het ware beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf en krijgt meer inzicht in jezelf en anderen. Je zou hiermee dus eenvoudiger afstand kunnen nemen en het overzicht kunnen bewaren. Ook kun je jouw doelen gaan behalen. Je kunt er jouw mindset dus mee verbeteren, waardoor je de motivatie weer hebt om door te zetten en positiever in het leven te staan. De moed en het vertrouwen komen vanzelf als je deze edelsteen bij je draagt.

Meer rust en vertrouwen

De tijgeroog stenen kunnen jou in de moeilijke periodes kracht, vertrouwen en moed geven. Jouw interne conflicten, dilemma’s en twijfels kunnen hiermee ook eenvoudiger opgelost worden of zelfs helemaal niet meer voorkomen. Je krijgt dus meer rust in jouw lichaam. Echter heeft het niet alleen positieve effecten op jouw mindset. Overprikkeldheid van het zenuwstelsel en hyperventilatie kunnen namelijk ook verdwijnen. Tevens zijn er een groot aantal andere lichamelijke klachten die hiermee voorkomen kunnen worden. Dit zal zich uiteindelijk ook weer gaan omzetten in meer rust en een positievere kijk op jouw leven. Je kunt steeds meer gaan doen.

 

 

Door Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *