• ma. jul 15th, 2024

Altermedica.be

Gezondheidsblog

Mondkapjes en handgel als relatiegeschenk

DoorAdmin

nov 12, 2020

Je leest het goed, mondkapjes en handgel als relatiegeschenk geven. In deze blog willen we je graag vertellen waarom dit een goed idee is. Juist in een deprimerend jaar waarin Corona uitbrak is het geven van mondkapjes en handgel als relatiegeschenk een zeer goed plan.

Toon medeleven

Bij een relatiegeschenk denk je toch al gauw aan een t-shirt of pet met een bedrijfslogo erop. Toch is er in de loop ter tijd al heel veel verscheidenheid in de relatiegeschenkenmarkt gekomen. Bekijk het aanbod relatiegeschenken maar eens via internet. Je zult versteld staan als je ziet wat er allemaal te koop is om te geven als relatiegeschenk. Zo is het voor dit jaar zelfs gebruikelijk om mondkapjes en handgel te geven. Dit is niet bedoeld als pesterij voor een financieel slecht lopende klant maar meer als blijk van empathie en medeleven. Met een juiste tekst kun je hiermee de goede snaar raken en een sterke band opbouwen met de klant.

Ga het bedrukken

Het geven van mondkapjes en handgel als relatiegeschenk is zeer nuttig voor diegene die het ontvangt. Diegene zal dan ook met veel plezier de handgel en wasbare mondkapjes meermaals gebruiken. Zorg dan ook dat je deze relatiegeschenken gaat bedrukken met je eigen logo of tekst. Relatiegeschenken bedrukken met je bedrijf zorgt ervoor dat je mensen helpt herinneren van wie ze het hebben gekregen. Aangezien bedrukken relatief goedkoop is, is het verstandig om voor een kleine meerprijs je bedrijfslogo erop te bedrukken.

Gebruikelijk in Azië

Is het niet ongepast om handgel en mondkapjes te geven als relatiegeschenk in plaats van een grappig product? Nee hoor. Wist je bijvoorbeeld dat de mensen in Azië al jarenlang elkaar handgel en mondkapjes geven. Ze willen daar elkaar helpen om elkaar niet te besmetten. Niet alleen heel erg attent maar ook erg zinvol. De kans dat medewerkers ziek raken beperk je natuurlijk ook met het geven van handgel en mondkapjes.

Door Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *